Detinguts cinc turistes per una presumpta violació grupal a una jove en un hotel de Mallorca

La Policia els va arrestar en el mateix establiment i no es descarta que hi haja un sisé implicat en aquesta agressió, segons publica el diari Última hora

L'hotel on van passar presumptament els fets està prop de la platja de S'Arenal, a la ciutat de Palma de Mallorca
L'hotel on van passar presumptament els fets està prop de la platja de s'Arenal, a la ciutat de Palma de Mallorca / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut cinc turistes alemanys, d’uns vint anys, per la presumpta violació grupal a una jove, de la mateixa nacionalitat, a l'habitació d'un hotel de la platja de Palma, segons han confirmat aquest divendres fonts policials.

Els cinc turistes estan acusats d'un delicte d'agressió sexual i probablement aquest dissabte passaran a disposició judicial. El diari Última Hora publica, en la seua edició d'aquest divendres, que la víctima, també d'uns 20 anys, estava de vacances amb unes amigues i va conéixer un xic en la zona de la platja, on van parlar, van consumir begudes alcohòliques i, en un moment determinat, es van besar.

Després se n'anaren junts a l'habitació de l'hotel on el xic s'allotjava amb uns amics. En entrar, la xica va veure sorpresa que hi havia quatre xics més dins, que també havien begut. Segons aquest periòdic, que cita fonts judicials, la xica va decidir anar-se'n, però va ser retinguda i seguidament violada per alguns xics, mentre que uns altres no van fer res per a impedir-ho.

Finalment, la jove va aconseguir fugir cridant i va avisar el recepcionista, qui va telefonar a la Policia Nacional. Poc després, els agents van acudir a l'hotel i va arrestar els cinc joves, als quals també els va confiscar els mòbils. Pel que sembla, es busca un sisé sospitós d'aquesta agressió. Els detinguts van assegurar que les relacions sexuals van ser consentides per la xica, que va ser atesa d'urgència primer en un centre de salut i després, a l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

També et pot interessar

stats