Detinguts a Ciudad Real els tres Bocanegra vinculats amb el tiroteig del cementeri de Torrent

Entre els arrestats hi ha El Bobo, el presumpte autor dels tirs que mataren un home d'una família rival i un veí sense vinculació amb la disputa

Fotografia de la persona que la policia busca pel tiroteig de Torrent
Manuel, àlies El Bobo, la persona ara detinguda a qui la investigació atribueix l'autoria del tiroteig de Torrent / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a Puertollano (Ciudad Real) tres persones presumptament vinculades al tiroteig de Tots Sants al cementeri de Torrent (l'Horta). Es tracta de dos homes i una dona de 43, 50 i 53 anys. Els tres són Bocanegra, la família enfrontada amb la dels Marco, una rivalitat que es creu que està en el detonant de l'incident.

Entre els detinguts, segons avança 'Levante-EMV', hi ha el presumpte autor dels trets, de malnom El Bobo. Els investigadors creuen que va ser ell qui, suposadament, va disparar l'arma de foc que va matar un home de 45 anys, membre dels Marco, i un veí de 79 anys sense vinculació amb aquestes famílies, a més de ferir a una tercera persona. Els sospitosos estan acusats de dos delictes d'homicidi i un altre de lesions.

Els agents els han localitzat en un habitatge ocupat, l'última parada després de passar per diferents punts de la geografia espanyola a fi d'evitar l'acció de la justícia però també les possibles represàlies de la família rival.

La disputa, que arrosseguen des de fa dècades, va derivar en un primer incident amb armes de foc el 2016 i va culminar l'1 de novembre de 2021 amb un segon tiroteig a plena llum del dia al cementeri.

També et pot interessar

stats