Detinguts dos homes per robar a l'interior de vehicles a l'AP-7

Un dels dos detinguts portava documentació falsa, i a l'altre li constava una orde de prohibició d'entrada a l'espai Schengen

Un moment de la detenció d'un dels dos homes, acusats de furtar a l'interior de vehicles
Un moment de la detenció d'un dels dos homes, acusats de furtar a l'interior de vehicles / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de Borriana (Plana Baixa) ha detingut dos homes com a presumptes autors de robatori i furt a l'interior de vehicle a l'autopista AP-7, al pas per la província de Castelló, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. La investigació es va iniciar després d'una telefonada a la Sala 062 —Central Operativa de Serveis de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló— en la qual uns testimonis afirmaven que havien vist que dos homes els sostreien les pertinences a uns turistes i, a continuació, fugien en un vehicle a tota velocitat prop de Peníscola (Baix Maestrat), a l'AP-7.

Amb esta informació, els guàrdies civils es van desplegar per diferents punts estratègics de l'AP-7 i es van disposar a muntar un operatiu amb l'objectiu d'interceptar a aquest vehicle i els ocupants, ja que tenien informació que havien fugit en direcció al sud. El turisme sospitós va fer entrada en l'àrea de servei de la Plana, on els agents van poder comprovar que un dels seus ocupants es dirigia cap a un turisme que acabava d'estacionar i obria la porta posterior en escassos segons, amb l'ajuda d'un objecte punxant, mentre el segon integrant va adoptar en tot moment una actitud vigilant a fi que ningú els descobrira.

Per tot això, els guàrdies civils van procedir a la detenció d'estes dos persones pels suposats delictes de furt i robatori en grau de temptativa. Els agents van aclarir que un dels dos detinguts portava documentació falsa, i a l'altre li constava una orde de prohibició d'entrada a l'espai Schengen. Els detinguts, amb les diligències instruïdes, van ser lliurats als jutjats de Vila-real.

També et pot interessar

stats