Dos detinguts a València per bloquejar el web d'Estrangeria i revendre les cites

Hi ha un centenar de persones afectades a tot Espanya que van pagar entre 50 i 90 euros per cites que, després, no existien

Dos detinguts per bloquejar el web d'estrangeria i revendre les cites / CNP

Necessitaves fer un tràmit d'Estrangeria i era impossible demanar cita? Misteri resolt. La Policia Nacional ha detingut dos persones a València que van bloquejar el sistema i van acaparar amb un bot informàtic quasi totes les cites lliures. Després, les venien a un preu d'entre 50 i 90 euros. 

Els investigadors asseguren que, amb este sistema, havien aconseguit usurpar cites a quasi tot Espanya. En el registre al domicili, en un municipi valencià, els han intervingut 7.290 euros en efectiu i nombrosos dispositius electrònics des dels quals, presumptament, controlaven el negoci.

La investigació es va iniciar arran de diverses denúncies de persones estrangeres que manifestaven haver sigut víctimes de l'estafa. Totes les persones afectades denuncien haver-se vist obligades a pagar per transferència bancària una cita que, després, no existia. La policia estima que hi ha més d'un centenar de víctimes repartides per tot el territori nacional.

Els dos arrestats estan acusats dels delictes d'estafa i danys informàtics. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

També et pot interessar

stats