Deu detinguts en el desmantellament d’un laboratori de drogues de disseny en un habitatge a Teulada

Quatre dels arrestats ja han entrat en presó

Agent de la Policia Nacional amb els productes per a fabricar la droga
Agent de la Policia Nacional amb els productes per a fabricar la droga / CNP

Un laboratori de fabricació drogues de disseny que estava ocult en un habitatge de Teulada (Marina Alta) ha sigut desmantellat en una operació amb deu detinguts, quatre dels quals ja han ingressat a la presó. Segons la Policia Nacional, l'organització criminal distribuïa, presumptament, la substància estupefaent a mitjana i gran escala pel sud-est peninsular, i a vegades utilitzava una bombona de butà manipulada per a traslladar la droga a l'interior.

A més, els detinguts disposaven de fortes mesures de seguretat per a evitar que la policia els detectara, la qual cosa va requerir la col·laboració dels cossos policials d'altres províncies.

En una primera fase van escorcollar quatre habitatges, en els quals van confiscar diversos tipus de droga i més 35.135 euros en efectiu.

Després van aconseguir localitzar el lloc on es fabricava la droga que posteriorment distribuïen. Es tracta d'un habitatge de Teulada que suposadament regenta un home, a qui ara investiguen juntament amb un altre individu establit a Benidorm.

Els agents van realitzar un operatiu en el qual van localitzar i detindre un dels investigats quan intentava abandonar sa casa en companyia de la dona i d'un altre home, en el seu vehicle. Entre els aparells que han decomissat al laboratori clandestí de Teulada hi havia una premsa hidràulica i una envasadora al buit de característiques industrials, a més d'una gran quantitat de productes químics.

En total han confiscat 358 grams de cocaïna rosa o tusi, 223 grams de cocaïna, 294 grams de cristall (metamfetamina), 6 grams de speed, 36 grams de metamfetamina, 3.199 grams de marihuana i 229 d'haixix. A banda, els investigadors van localitzar més 24 quilos d'una substància en pols.

També et pot interessar

stats