Un accident amb cinc cotxes a l'A-3 prop de Fuenterrobles deixa onze persones ferides, entre elles cinc menors

Tallen l'AP7 a l'altura d'Ondara per l'incendi d'un camió

Bombers, treballen este divendres, al lloc de l'incendi del camió
Bombers, treballen este divendres, al lloc de l'incendi del camió / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
14 de juny 2024 - 18:29 Actualitzat: 14 de juny 2024 - 20:29

Onze persones han resultat ferides de diferent consideració esta vesprada en un accident de trànsit que ha tingut lloc a l'A-3, prop de Fuenterrobles (Plana d'Utiel-Requena), on s'han vist implicats cinc vehicles, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat. Cinc d'estos ferits són menors d'edat.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències ha informat que han atés onze persones i totes elles presentaven contusions. Diverses ambulàncies han traslladat una dona d’uns 40 anys a l’Hospital de Manises; a l’Hospital de Requena han traslladat dos xiquets de 3 i 14 anys, dues dones de 34 i 49 anys i dos homes de 20 i 50 anys. A més, han desplaçat al punt d'atenció continuada de Requena dos xiquets de 8 anys, una xiqueta de 10 i un home de 42.

D'altra banda, la Guàrdia Civil ha tallat totalment este divendres de vesprada l'AP7 a l'altura del quilòmetre 592, prop d'Ondara (Marina Alta) per l'incendi en la càrrega d'un camió mentre circulava per esta carretera. El camió transportava lleixiu i detergent, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d'Alacant. L'incident ha provocat retencions de vora sis quilòmetres entre la Font d'en Carròs i Oliva.

El conductor ha pogut eixir de la cabina i desenganxar el remolc, que està completament afectat per les flames, en una actuació a la qual han intervingut diverses dotacions dels parcs de Dénia i Oliva.

Mentrestant, els agents han habilitat un desviament del trànsit en el quilòmetre 592, a l'altura d'Oliva i en sentit a Alacant, segons ha informat la Direcció General de Trànsit (DGT).

L'avís ha arribat a les 17:30 hores per un accident al quilòmetre 264 de l'A-3. El CICU ha mobilitzat un helicòpter medicalitzat, una unitat del SAMU, dos unitats del Servei Vital Bàsic (SVB) i tres ambulàncies convencionals. Finalment, el servei amb helicòpter no ha sigut necessari i s'ha retirat. Segons han indicat, els serveis mèdics assisteixen persones ferides de diversa consideració.

També et pot interessar

stats