Educació premia amb 3.000 euros els millors estudiants de grau i ensenyaments artístics superiors, obert el termini per a presentar-s'hi

El termini de presentació de propostes de les universitats públiques i l'ISEACV finalitza el 21 d'octubre

El campus de la Universitat Politècnica de València, en una imatge d'arxiu
El campus de la Universitat Politècnica de València, en una imatge d'arxiu / UPV

La Conselleria d'Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, a través de la Secretaria Autonòmica d'Universitats, ha convocat premis per valor d'1,6 milions d'euros per a promocionar l'excel·lència acadèmica de l'estudiantat que haja finalitzat els seus estudis de grau durant els cursos 2021-2022 i 2022-2023.

Els estudis de grau han d'haver sigut cursats en les universitats públiques integrants del Sistema Universitari Valencià, encara que la convocatòria també contempla els estudis de grau en ensenyaments artístics en centres adscrits a l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV).

L'objecte d'estos premis és reconéixer el mèrit i la capacitat d'estudiants que acrediten els millors expedients acadèmics d'entre les titulacions oficials de grau impartides per cadascuna de les universitats públiques i en cadascuna de les titulacions impartides en cada centre, en les cinc modalitats d'ensenyaments artístics superiors: Art Dramàtic; Arts Plàstiques (ceràmica); Dansa; Disseny i Música. S'ha assignat un premi a l'excel·lència per cada titulació.

Els premis consisteixen en una quantia individualitzada de 3.000 euros i un diploma acreditatiu de l'excel·lència acadèmica, expedit per la Conselleria d'Educació, del qual quedarà registre i constància.

Tal com ha explicat la secretària autonòmica d'Universitats, Esther Gómez, la iniciativa pretén contribuir “a la millora del nostre sistema universitari públic a través de la motivació curricular”.

Terminis de presentació

El termini de presentació de les propostes de persones beneficiàries per part de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana i l'ISEACV finalitza el 21 d'octubre de 2024. La presentació de la documentació es pot realitzar a través seu electrònica de la Generalitat.

La Universitat i l'ISEACV comunicaran prèviament a l'estudiantat la proposta de condició de persones beneficiàries, a l'efecte que accepten o renuncien la proposta.

També et pot interessar

stats