S'estavella un helicòpter en plena M-40 de Madrid

Tres persones, entre elles els dos ocupants de l'aparell, han patit ferides lleus després que realitzara un aterratge forçat després d'enlairar-se

Bombers de Madrid treballant en l'helicòpter estavellat a la M-40
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
01 de desembre 2023 - 11:09 Actualitzat: 01 de desembre 2023 - 13:48

Un helicòpter amb dues persones dins ha realitzat un aterratge forçat aquest matí en plena carretera de la circumval·lació M-40 de Madrid per causes que s'investiguen. Segons les primeres informacions, l'accident ha provocat un traumatisme cranioencefàlic lleu a un dels ocupants i una possible fractura de fèmur a l'altre, mentre que un conductor que circulava per la via ha patit talls que no revesteixen gravetat per fragments de vidres.

Fonts d'Emergències Madrid i de la Guàrdia Civil han apuntat que el sinistre ha tingut lloc en la mitjana de la M-40 poc abans de les deu i mitja del matí, a l'altura del Camp de les Nacions, en un punt pròxim a la fira Ifema, on aquests dies se celebra la fira d'aviació European Rotors. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions de bombers de l'Ajuntament de Madrid i el Samur-Protecció Civil.

El model estavellat és un helicòpter Enstrom 280FX Shark, de color groc i amb matrícula F-HPUX, que participava en el certamen. Ha impactat sobre l'asfalt en l'M-40 poc després d'enlairar-se, concretament en el punt quilomètric 5.500 de l'anell interior.

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha tallat un carril en cada sentit de l'autovia per a facilitar les tasques dels serveis d'emergència. La circulació no s'ha interromput, però en els moments posteriors a l'accident s'estan generant retencions i embossos.

La fira European Rotors, que va tancar dijous les portes després de quatre dies d'activitat, es presenta com una de les més importants en el sector de l'aviació en helicòpters i una de les més grans d'Europa. 

També et pot interessar

stats