FGV amplia el servei d'autobús d'Altea a Teulada per les obres de la Línea 9 del TRAM

El transport alternatiu funcionarà al llarg d'este tram amb parades prop de les estacions d'Altea, Garganes, Cap Negret, Olla Altea, Calp, Benissa i Teulada

Servei d'autobús
Servei d'autobús / GVA

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amplia a partir d'este dimarts 1 d'octubre el servei substitutori d'autobús a les estacions compreses en el tram entre Altea i Teulada de la Línia 9 del TRAM d'Alacant (Benidorm-Dénia), a conseqüència de les obres en execució dels nous viaductes d'Algar i Mascarat. El transport alternatiu d'autobús funcionarà al llarg d'este tram amb parades prop de les estacions d'Altea, Garganes, Cap Negret, Olla Altea, Calp, Benissa i Teulada, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

El mes de setembre, FGV va activar un servei substitutori d'autobús entre les estacions d'Altea (Marina Baixa) i Calp (Marina Alta) de la Línia 9 del TRAM d'Alacant (Benidorm-Dénia), a conseqüència de les obres en execució dels nous viaductes d'Algar i Mascarat. Servei que a partir de hui s'amplia.

La interrupció del servei ferroviari és continuació de la que s'ha dut a terme en el tram Altea-Calp i que es va establir primerament a conseqüència de les obres d'emergència que s'han realitzat per a fer front a l'efecte de l'incendi ocorregut el mes de gener passat en la zona del Mascarat, per la qual discorre la mencionada línia. La interrupció actual es produeix a conseqüència de les obres dels nous viaductes d'Algar i Mascarat. En una última fase, ja al novembre i abans de la finalització de les obres prevista per a desembre, la modificació del servei afectarà de nou el tram Garganes-Calp. En esta situació, FGV recorda a tots els usuaris que poden obtindre més informació en el telèfon 900 720 472, en la pàgina web i en l'app oficial de TRAM d'Alacant.

Pressupost de més de setze milions

Les obres dels nous viaductes ferroviaris de Mascarat i Algar de la Línia 9, situats al terme municipal d'Altea, tenen un pressupost conjunt que supera els setze milions d'euros i compten amb finançament de Fons Europeus. FGV ha fet coincidir estes actuacions per a completar així, abans de final d'any, el procés de modernització de la Línia 9 que uneix Benidorm i Dénia.

Una vegada finalitzades les obres de renovació dels viaductes d'Algar i Mascarat, les modernes unitats de propulsió dièsel-elèctrica Sèrie 5000 podran circular per tota la Línia 9 del TRAM d'Alacant (Benidorm-Dénia), evitant als viatgers el transbord que actualment es fa a Calp.

També et pot interessar

stats