Així ha viscut l'afició valenciana, de nord a sud, la històrica victòria del Mundial

A València, més de 1.700 persones han celebrat a la Fonteta la final del Mundial de futbol

Imatge de l'afició reunida a la Fonteta / Mónica Arnau

La històrica final del Mundial de futbol d'aquest diumenge, en què la roja ha derrotat Anglaterra per 1-0 amb un gol d'Olga Carmona, ha estat seguida per l'afició de la Comunitat Valenciana de nord a sud.

Al Cap i Casal, el Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís ha obert les portes per a celebrar la gran festa del futbol, on més de 1.700 persones han esclatat en un gran crit d'alegria quan ha sonat el xiulit final. El recinte, amb entrada gratuïta, ha estat una festa des del principi, amb animació, sorteig de samarretes signades per les jugadores de la selecció, i altres regals.

La celebració, a més, tenia el suport de la Reial Federació Espanyola de Futbol, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, el València CF, el Llevant UE i el València Basket, entre altres clubs esportius.

Des d'Aielo de Malferit, la família i el veïnat de la capitana, Ivana Andrés, tampoc s'ha volgut perdre cap detall. Tensió i cares de nervis, que s'han relaxat i han donat pas a l'alegria una vegada s'ha confirmat la victòria de la roja.

A Gandia (Safor) i el Campello (Alacantí) el partit s'ha seguit des de primera línia de platja, gràcies a les pantalles habilitades. Els aficionats i aficionades han pogut gaudir del partit amb el banyador i davall del para-sol.

Espanya ja és campiona del món i aconsegueix la primera estrela, un dia difícil d'oblidar per a tota l'afició.

També et pot interessar

stats