Furten el Jesuset del betlem de Sant Vicent del Raspeig i demanen un rescat de 2.000 euros

Els lladres han publicat un vídeo en TikTok on demanen la compensació econòmica

Robatori del jesuset de Sant Vicent del Raspeig

Un compte anònim de TikTok anomenat secuestradordesanvicente ha publicat un vídeo en què dues persones encaputxades declaren haver furtat el Jesuset del betlem de Sant Vicent del Raspeig i demanen a la Policia Local 2.000 euros per al rescat. En el vídeo, que ha sigut eliminat, també es veu el moment del robatori i com els lladres el transporten al maleter d'un cotxe.

La Guàrdia Civil confirma la sostracció de la figura del naixement instal·lat al jardí ubicat entre els carrers del Pintor Sorolla i de Lillo Juan i ja investiga els fets per a identificar els autors del robatori dissabte de matinada. L'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig ha declarat que lamenten els danys, que esperen la ràpida resolució de l'incident i que continuaran treballant per a garantir el desenvolupament normal de les celebracions de Nadal.

Els fets ocorren precisament una setmana després del robatori d'un altre Jesuset. En aquest cas fou el del barri de Benimaclet de València, que va desaparéixer dissabte per segon any consecutiu. L'Associació Cultural Poble de Benimaclet va denunciar el robatori de la figura instal·lada a la plaça de Benimaclet i la substitució per una caricatura.

També et pot interessar

stats