Furten per segon any consecutiu la figura del Jesuset del betlem de Benimaclet

Només un dia després d'instal·lar-se el pesebre, el veïnat s'ha despertat amb la desaparició de la figura, que ha sigut substituïda per una caricatura

Betlem de la plaça de Benimaclet després del robatori i la caricatura que han deixat
Betlem de la plaça de Benimaclet després del robatori, i la caricatura que han deixat / Poble de Benimaclet

L'Associació Cultural Poble de Benimaclet ha denunciat el robatori durant aquesta nit de divendres de la figura del Jesusset del naixement instal·lat en la plaça de Benimaclet i la seua substitució per una caricatura. A més, ha recordat que aquesta figura també la van furtar l'any passat.

A través de les xarxes socials, l'associació ha explicat que la Confraria dels Sants de la Pedra i Crist de la Providència de Benimaclet, fundada en 1548 i encarregada de mantindre les Festes Patronals de Benimaclet des de fa segles, va decidir l'any passat aportar a les festes de Nadal del barri un nou element: un betlem de grandària real que presidira la plaça.

El pesebre es va col·locar aquest divendres a la nit, en un acte en el qual va participar el cor i els xiquets i xiquetes de primera comunió de la parròquia de l'Assumpció de la Nostra Senyora.

Segons explica l'associació cultural en les seues xarxes socials, aquest matí, en despertar, han comprovat "que la imatge del Jesuset havia sigut furtada i substituïda per una caricatura", obra d'alguns "incívics que anit passejaven pels carrers del nostre poble en no molt bones intencions", i denúncia a més que l'any passat "ja va patir un atac similar".

Caricatura que han deixat on estava el Jesuset
Caricatura que han deixat on estava el Jesuset / Poble de Benimaclet

L'entitat ha animat tot el veïnat a mostrar el seu rebuig per aquestes accions "que només busquen fer mal i deteriorar la imatge del nostre Benimaclet".

També et pot interessar

stats