La Generalitat amplia en sis mesos la reducció del 50% en transport públic i l'abonament jove

Els usuaris podran beneficiar-se de manera directa d'aquests descomptes fins al pròxim 31 de juliol de 2024

La reducció s'aplica sobre els serveis de TRAM de Castelló, Metrobús, Metrovalencia, TRAM d'Alacant i autobusos urbans i interurbans.
La reducció s'aplica sobre els serveis de TRAM de Castelló, Metrobús, Metrovalencia, TRAM d'Alacant i autobusos urbans i interurbans.

La Generalitat mantindrà el 2024 les tarifes del transport públic autonòmic i ampliarà en sis mesos la reducció del 50% en els abonaments temporals i els títols multiviatge i la validesa de l'abonament jove gratuït.

Els usuaris podran beneficiar-se de manera directa d'aquests descomptes del 50% fins al pròxim 31 de juliol de 2024, sense necessitat de fer cap tràmit o procés tècnic afegit més enllà de la recàrrega. Aquesta reducció s'aplica sobre els serveis de TRAM de Castelló, Metrobús, Metrovalència, TRAM d'Alacant i autobusos urbans i interurbans.

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha subratllat que, amb aquest nou decret d'ajudes, s'apliquen mesures amb un impacte directe en les famílies i, sobretot, tenen un sentit social per a fer front "a la complexa situació derivada de la inflació i que afecta cada dia les butxaques dels ciutadans".

La validesa de l'abonament jove temporal gratuït s'amplia fins al pròxim 30 de juny de 2024. Els joves que ja disposen del títol han de renovar-lo a València i Alacant en les màquines automàtiques de venda de títols de Metrovalència i TRAM d'Alacant. Cal introduir la targeta en la màquina automàtica de venda de títols, seleccionar recarregar i prémer-hi.

A Castelló és necessari obtindre un nou port que s'entrega a l'oficina d'atenció al client del TRAM de Castelló.

A més, l'app oficial SUMA Jove de l'Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV) permet fer el procés de renovació de l'abonament jove.

Els joves de fins a 30 anys que no disposen d'aquest abonament poden sol·licitar-lo a través de la pàgina web de Metrovalència i TRAM d'Alacant, en l'apartat de cita prèvia, i a l'oficina d'atenció al client del TRAM de Castelló.

També et pot interessar

stats