La Generalitat investiga una enganxada a un menor en els bous al carrer de Meliana

El jove de quinze anys va haver de ser traslladat a l'Hospital Clínic de València per a atendre'l d'urgència 

Imatge d'arxiu d'una celebració de bous al carrer
Imatge d'arxiu d'una celebració de bous al carrer / Ajuntament d'Almassora

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat investiga les circumstàncies de l’enganxada de bou a un menor de quinze anys ocorreguda durant un festeig taurí el passat 27 de juliol en Meliana.

Segons ha informat a EFE el regidor de Festejos Taurins, Alfonso Pérez, el ferit és un jove de quinze anys que "estava al recinte acompanyat de la germana major d'edat". De sobte, el bou el va enganxar i el va ferir "en una cama" i el menor va ser traslladat a l'Hospital Clínic de València per a atendre'l d'urgència. El xic, que "ja s'ha recuperat, va rebre diversos punts de sutura".

Pérez ha indicat que eixe dia la Policia Local del municipi va redactar un expedient amb les incidències registrades durant el festeig taurí: entre elles, la d'una persona borratxa que hi havia accedit i a qui es va traure del recinte així com l'enganxada del menor.

L'expedient es va traslladar a l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, que ha obert el procediment per a conéixer totes les circumstàncies de l'incident, ja que a la Comunitat Valenciana no es permet la participació de menors de setze anys en els festejos taurins.

Una vegada dispose de tota esta informació, adoptarà una resolució ajustada a la llei i aplicarà el règim sancionador que corresponga a este cas, segons han indicat a fonts de la Conselleria de Justícia i Interior.

També et pot interessar

stats