La Guàrdia Civil investiga dos conductors que circulaven en sentit contrari per l'A-7 a Xàtiva

El primer dels casos va acabar en un sinistre vial amb un ferit greu, mentre que el segon va ser detectat per una patrulla de motoristes de Trànsit que va aconseguir detindre'l abans de produir-se una tragèdia

Imatge d'arxiu de l'A7 a l'atura de Xàtiva
Imatge d'arxiu de l'A-7 a l'atura de Xàtiva / Google Maps

La Guàrdia Civil de València investiga dos conductors per un delicte contra la seguretat viària al circular en sentit contrari per l'A-7 en dos dies consecutius.

Vora les 11:30 hores del passat divendres, 30 d'agost, els agents van rebre diversos avisos de circulació d'un vehicle en sentit contrari a l'A-7 a l'altura de Llanera de Ranes (la Costera), que va acabar provocant una col·lisió frontal amb resultat d'un ferit greu i dos lleus.

El conductor, un home de 72 anys, va ser investigat per un delicte contra la seguretat viària, per conducció temerària, per l'equip d'investigació de sinistres de Xàtiva.

Un dia després, el 31 d'agost, esta vegada vora les 12:30 hores, una patrulla de Xàtiva que circulava amb motocicleta, va detectar la presència d'un altre vehicle que s'incorporava en sentit contrari a l'A-7, esta vegada al km 395, a l'altura de Xàtiva i provinent de la CV-58.

La ràpida i arriscada actuació de la Guàrdia Civil que formaven la patrulla va aconseguir interceptar i detindre este vehicle i va evitar que es produïra un greu sinistre vial. El conductor, un home de 84 anys, va ser també investigat per un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària.

Este tipus de delictes pot comportar penes de presó de fins a dos anys i privació del dret a conduir fins a sis.

També et pot interessar

stats