La Guàrdia Civil investiga la mort d'un home que estava begut en un bar a Xèrica

La víctima va posar-se violenta quan el propietari del local li va demanar que pagara les consumicions i finalment va morir per una parada cardiorespiratòria

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil/ Shutterstock
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil / Shutterstock

La Guàrdia Civil intenta esclarir les circumstàncies que envolten la defunció d'un home en un bar de Xèrica, a l'Alt Palància. Segons ha informat la delegació del govern espanyol, la víctima mostrava una actitud agressiva perquè no volia pagar les consumicions, fins al punt que va haver de ser reduït per diversos clients.

Va ser el propietari del local qui va telefonar a la Guàrdia Civil per a demanar que enviaren una patrulla a causa de la presència d'este client. Com que no volia abonar el cost de les begudes que s'havia pres, l'amo va decidir fer-lo fora del bar, però ell va tornar a entrar amb actitud violenta i, per això, altres persones presents hagueren d'intervindre per a immobilitzar-lo fins que arribaren les autoritats.

Quan entraren els agents de la Guàrdia Civil es va sol·licitar de manera urgent l'assistència de serveis sanitaris perquè l'individu estava inconscient en parada cardiorespiratòria. Se li van practicar maniobres de reanimació, però finalment va morir.

La Benemèrita continua investigant el succés per a esclarir les causes de la defunció, a l'espera d'obtindre el resultat de l'autòpsia de l'Institut Anatòmic Forense de Castelló, que és on han traslladat el cadàver.

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un home que estava begut en un bar
La Guàrdia Civil investiga la mort d'un home que estava begut en un bar / Ajuntament de Xèrica

També et pot interessar

stats