L'heroi de l'EMT: un conductor ajuda una dona a qui agredia la parella dins de l'autobús

El treballador va bloquejar les portes per a impedir que el presumpte agressor, que intentava obligar la víctima per la força a baixar del vehicle, escapara

Un autobús de la línia 64
Un autobús de la línia 64 / Ajuntament de València

L'EMT de València té este divendres un heroi. Es tracta del conductor d'un dels autobusos de la xarxa municipal, que ha auxiliat una dona que estava patint una agressió per part de la parella dins del vehicle. El treballador ha bloquejat les portes per a impedir que el presumpte agressor escapara amb la víctima, a la qual intentava obligar de manera violenta a baixar del comboi mentre ella es resistia i demanava socors. El conductor, a més, ha avisat la Policia Nacional, que s'ha personat davant de l'autobús per a detindre este individu, mentre que la dona ha passat a les mans dels Serveis Socials.

Segons asseguren fonts municipals, dins del vehicle tancat amb pany i clau "s'han viscut moments de tensió mentre el conductor i els passatgers intentaven contindre el presumpte agressor". Els fets succeïren anit, en un autobús de la línia 64 que circulava per l'avinguda del General Avilés, al barri de Campanar. Un home va començar a colpejar repetidament la dona que l'acompanyava. Immediatament, tot el passatge s'ha adonat de la situació, just quan el vehicle es detenia davant de la parada 1184 General Avilés - Miguel Servet. En eixe precís moment, l'individu ha intentat obligar la víctima, a colps i espentes, perquè baixara amb ell del bus mentre ella es resistia a crits i demanava auxili.

Alguns viatgers s'han situat al costat per a protegir-la, mentre que el conductor s'ha alçat del seient davant del volant i li ha ordenat a l'home que baixara, però sense la dona perquè "ningú pot obligar una persona a baixar del vehicle, si ella no vol".

Davant de la negativa de l'home, el treballador ha bloquejat totes les portes del vehicle i ha donat immediatament avís a les autoritats. Mentre arribaven els agents, tant el conductor com part del passatge han estat en tot moment acompanyant la dona. EMT València ha enviat a més dos inspectors a la parada on es trobava el bus bloquejat.

També et pot interessar

stats