Rescaten el cos del banyista desaparegut diumenge a una platja a Massalfassar

Els efectius han recuperat amb una grua el cos entre les roques de l'espigó on va desaparéixer, una zona de difícil accés d'una platja no vigilada

Troben el cos d'una persona ofegada a Massalfassar, en images / À Pun NTC

Ja han agafat el cos del banyista desaparegut diumenge en una platja a Massalfassar. Este dimarts de matí han recuperat el cos d'entre les roques de l'espigó on va desaparéixer.

Tot després que dilluns de vesprada una persona que passejava per l'espigó vera el cos, però el lloc on es trobava va impossibilitar el rescat.

Finalment, cap al migdia d'este dimarts una grua ha aconseguit arribar al lloc on estava atrapat, segons han informat Salvament Marítim, el Consorci de Bombers i la Guàrdia Civil.

A hores d'ara, l'han traslladat a la Pobla de Farnals per a identificar-lo, tot i que segons fonts municipals correspon a l'home desaparegut diumenge. 

Higinio Yuste, alcalde de Massalfassar, ha explicat a À Punt que "hi havia molta alga que va tapar el cos", la qual cosa dificultà trobar el banyista ofegat.

Al vespre, vora les huit, es van fer realitat els pitjors presagis, van trobar el cos sense vida de l'home de 54 anys que havia eixit a la mar prop d'on havia desaparegut, en un espigó a cinquanta metres de la plaja.

Emergències va mobilitzar un dispositiu especial de recerca

Van ser els familiars que van alertar el servei d'emergències de la seua desaparició, entre les platges de Massalfassar i Massamagrell.

Durant el dilluns es va posar en marxa un dispositiu de recerca amb la Unitat d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil. No volien deixar cap racó sense mirar. També van buscar per terra amb l'ajuda de les brigades forestals i per l'aire, a través de drons.

Les dades d'ofegats han pujat enguany, i només dilluns al Campello van rescatar 9 persones amb risc d'ofegar-se. Els experts aconsellen fer cas a les banderes i no entrar a la mar si és el cas.

També et pot interessar

stats