Dos homes moren ofegats a la platja de les Deveses de Dénia i a Port Saplatja

S’eleva a quaranta la xifra de persones ofegades en espais aquàtics des de l’1 de juny a la Comunitat Valenciana

Una desena de persones assisteixen la persona ofegada a la platja de les Deveses, a Dénia
Una desena de persones assisteixen la persona ofegada a la platja de les Deveses, a Dénia / À Punt NTC

Dia negre al litoral valencià. Dos persones han mort ofegades este dijous al migdia a les platges de les Deveses, a Dénia (Marina Alta), i a Port Saplatja, a Alboraia (Horta Nord), segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). Amb estes defuncions, s’eleva a quaranta la xifra de persones ofegades en espais aquàtics des de l’1 de juny a la Comunitat Valenciana.

Pel que fa a Dénia, el CICU ha rebut l’avís a les 14:50 hores que havien tret de l’aigua un home inconscient. Fins al lloc ha mobilitzat un equip mèdic, que només ha pogut confirmar la mort de l’home, de 60 anys. El servei de platges li havia fet el massatge cardíac previ. 

Prèviament, a les 13:30 hores, s’ha sol·licitat la intervenció del CICU per assistir un home que també havien tret de l’aigua inconscient a Port Saplatja. Fins al lloc s’ha desplaçat una unitat del SAMU, que li ha fet la reanimació cardiopulmonar al banyista, de 51 anys. No hi ha hagut resposta i només han pogut confirmar la defunció. En esta platja d’Alboraia onejava la bandera groga. 

També et pot interessar

stats