Hundred Burgers obrirà un restaurant al Roig Arena

La cadena valenciana ha sigut premiada com la millor hamburgueseria del món

Imatge d'arxiu d'una hamburguesa de Hundred Burguers
Imatge d'arxiu d'una hamburguesa de Hundred Burguers / Hundred Burguers

La cadena valenciana d'hamburgueseries Hundred Burgers obrirà un local a la zona de restauració del Roig Arena, el futur recinte multiús de la ciutat de València impulsat per l'empresari Juan Roig. La cadena compta actualment amb quatre restaurants a València i tres a Madrid. Recentment, el jurat de The World's Best Burgers ha nomenat Hundred Burgers com el restaurant que serveix les millors hamburgueses del món i n'ha enaltit l'"enfocament artesà" i l'"evolució constant a la recerca de la perfecció".

Segons han destacat l’empresa i el Roig Arena en un comunicat, Hundred Burgers —impulsada per Lanzadera— es caracteritza per elaborar "de manera casolana i diària" tots els ingredients de les hamburgueses. Un dels fundadors, Álex González, ha reconegut que és "tot un honor formar part d'un projecte com el Roig Arena, que transformarà per sempre la ciutat". "Feia molt de temps que somiàvem amb esta oportunitat i estem segurs que podrem aportar valor perquè l'experiència d'usuari del Roig Arena siga completa i satisfactòria", ha afegit.

Per la seua banda, el director general del Roig Arena, Víctor Sendra, ha subratllat que l'objectiu és que la proposta gastronòmica "siga de qualitat, reconeguda i variada, per la qual cosa és un orgull que Hundred Burgers, una cadena amb prestigi internacional, i a més valenciana i amb la qual compartim visió i model, siguen els nostres companys de viatge per a la futura zona de restauració del recinte".

Més enllà de la construcció del recinte Roig Arena, s'estan executant també infraestructures complementàries al barri de Quatre Carreres, com el pàrquing que s'ha inaugurat recentment, amb capacitat per a 1.034 vehicles, el Col·legi Públic Les Arts —sufragat íntegrament per Juan Roig i obert el 2021— o el futur parc públic de 20.000 metres quadrats que integrarà tota la zona.

També et pot interessar

stats