Intercepten a Alacant un cotxe amb destinació Bordeus amb 35 pistoles modificades

Les armes, amb els respectius carregadors i munició, estaven camuflades en un compartiment ocult del maleter

Les pistoles interceptades en el vehicle
Les pistoles interceptades en el vehicle / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut dos homes que transportaven en un turisme 35 pistoles modificades, amb els respectius carregadors i munició, camuflades en un compartiment ocult del maleter. El GPS del turisme assenyalava com a punt de destinació la localitat francesa de Bordeus, segons ha informat este divendres la Policia Nacional.

Els agents van observar un vehicle amb matrícula estrangera i que circulava d'un mode estrany. Els va cridar l'atenció una possible manipulació d'una de les plaques de matrícula. Els policies van començar a seguir el turisme, ocupat per dos homes, i van veure que accelerava i desaccelerava sense cap motiu.

A continuació, van aprofitar el moment en què es va detindre en una àrea de servei de l'autovia per a identificar els ocupants i van verificar que la matrícula davantera havia sigut modificada deliberadament de forma molt subtil. Una revisió exhaustiva del maleter va revelar l'existència d'un compartiment ocult a l'interior del maleter on ocultaven diverses armes curtes.

Armes simulades modificades

En total es van trobar 35 pistoles semiautomàtiques a les quals se'ls havien modificat els canons i mecanismes d'acció de foc per a així convertir-les en armes de foc real.

Els detinguts, de nacionalitat francesa, de 35 i 40 anys, van ser posats a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia i es va decretar l'ingrés a la presó per als dos.

També et pot interessar

stats