Investiguen la mort d'una dona en caure al mar en un cotxe a Galícia

El conductor, que han trobat viu damunt del vehicle, té antecedents per violència masclista i figura en el sistema VioGén

Vehicle en què ha mort la dona
Vehicle en què ha mort la dona / TVG
05 d'octubre 2024 - 16:17

La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona de 41 anys que ha caigut al mar en un cotxe este dissabte al municipi de Moaña, a Galícia. Segons ha informat TVG, el conductor del vehicle, que han trobat amb vida damunt del turisme, té antecedents per violència masclista i figura en el sistema VioGén. Sembla que el cotxe "ha accelerat notablement" abans de precipitar-se a l'aigua.

El subdelegat del govern a Pontevedra, Abel Losada, ha explicat que a l'home el van condemnar per uns "fets violents" en l'àmbit de la violència de gènere el 2012 i li va comportar una orde d'allunyament en vigor fins al 2020. Losada també ha confirmat que la dona morta no estava en el sistema VioGén i, consegüentment, "no hi havia cap mesura de protecció".

El conductor, de 47 anys, ha sigut traslladat a un centre hospitalari amb símptomes d'hipotèrmia. Fonts de la investigació han assenyalat que la dona presentava un colp prop de la boca, però no descarten cap hipòtesi.

També et pot interessar

stats