Detenen un home de 39 anys després de la mort d'una dona per arma blanca a Sagunt

La filla dels dos de 13 anys ha sigut traslladada a un centre hospitalari després de precipitar-se pel desllunat d’un edifici

EuropaPress 5244667 nota prensa policia nacional detiene autor cinco robos intimidacion
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional / Agències

La Policia Nacional investiga la mort per arma blanca d’una dona de 34 anys aquest dimecres a Sagunt (Camp de Morvedre) com un possible cas de violència masclista, segons ha pogut confirmar À Punt Notícies. De moment, s'ha detingut un home de 39 anys en el transcurs de la investigació. La filla de la dona assassinada, de tretze, ha sigut traslladada a un centre hospitalari després de precipitar-se pel desllunat interior d’un edifici.

A més, la parella té una segona filla de dos anys, que no estava al domicili familiar en el moment dels fets. A hores d’ara, agents de la policia científica encara es troben a l'interior del domicili, ubicat en un tercer pis, per a tractar d’esclarir aquesta situació. Segons ha explicat el veïnat, la dona era molt coneguda al municipi.

Si es confirma com un cas de violència masclista, seria la sisena víctima de violència de gènere a la Comunitat Valenciana en 2023. Fins ara, han mort a mans de les parelles o exparelles cinc dones al nostre territori, dues a Oriola, una a Antella, una Alzira i una a Castelló de la Plana; en total, dues més que el 2022. A Espanya en son 53 ja les dones que han perdut la vida per culpa de la violència masclista.

El 016 és el telèfon d’atenció i ajuda a les dones que pateixen violència de gènere. És gratuït i no deixa rastre en la factura, però s’ha d’esborrar del registre de telefonades. Qualsevol persona pot telefonar-hi per denunciar un cas de violència masclista que conega.

També et pot interessar

stats