Investiguen com a possible crim masclista la mort a tirs d'una parella a Alacant

Quatre dones han sigut assassinades el cap de setmana en episodis de violència de gènere a Bunyol, Salou, Sabadell i Madrid

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta

El grup d'homicidis del Cos Nacional de Policia ha obert una investigació per violència masclista a Alacant, arran la troballa dels cadàvers d'una parella en un habitatge de la platja del Postiguet. Els dos, amb ferides mortals per tirs d'escopeta. Les primeres indagacions apunten al fet que l'home, de 36 anys, ha matat la dona, de 33, i després s'ha llevat la vida.

Els agents van accedir passades les onze de la nit al domicili després de rebre l'avís d'un familiar que no havia pogut contactar amb la parella, segons ha avançat el diari Información.

De confirmar-se, seria el quint assassinat masclista des del cap de setmana, durant el qual quatre dones han sigut assassinades; a Bunyol, a Salou, a Sabadell i a Madrid. La víctima mortal de Bunyol estava inclosa en el sistema de protecció VioGén.

De dones assassinades per parelles i exparelles a la Comunitat Valenciana enguany n'hi ha dos, sense comptar encara la de Bunyol i la d'Alacant; i 21 a la resta d'Espanya, sense comptar les tres de Catalunya i Madrid d'este cap de setmana. 

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de la violència de gènere. Està actiu les 24 hores del dia i no deixa rastre en la factura, però cal esborrar-lo del registre de telefonades. 

També et pot interessar

stats