Localitzen restes humanes a la platja del Perellonet de València

Fa uns dies, a la pròxima platja de la Garrofera, van trobar un altre cos surant en la mar

Punt de la platja del Perellonet on s'ha trobat el cos, delimitat per dues papereres
Punt de la platja del Perellonet on s'ha trobat el cos, delimitat per dos papereres / À Punt NTC

La Guàrdia Civil investiga unes restes humanes que han trobat a la platja del Perellonet de València.

A les 7:30 hores d'este dissabte, el servei de neteja de platges ha avisat la Policia Local de València de la troballa d'unes restes humanes a l'altura del carrer d'Estribord del Perellonet. Quan ha arribat al lloc dels fets, la Policia Local de València ha traslladat el servei a la Guàrdia Civil, i ha informat que es tracta d'un tors "molt deteriorat", en avançat estat de descomposició, que no presenta ni el cap ni les extremitats.

Així mateix, alguns dels testimonis que passaven el dia a la platja han informat a À Punt NTC que les resten suraven vora mar i les han traslladades fins a l'arena, on han col·locat dos papereres per a delimitar la zona. Només hi han pogut accedir la Policia Científica i les diferents forces i cossos de seguretat.

Foto facilitada per una veïna del moment en què la Policia Local acudia al lloc dels fets
Foto facilitada per una veïna del moment en què la Policia Local acudia al lloc dels fets

Fins a la platja s'han desplaçat efectius de la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació per a identificar la víctima i esclarir l'ocorregut, han detallat les mateixes fonts.

Fa uns dies, a la platja de la Garrofera —situada a huit quilòmetres al nord de la del Perellonet—, a l'altura de l'avinguda de la gola del Pujol, van descobrir un altre cadàver en avançat estat de descomposició.

Els fets van ocórrer el 21 d'agost, poc abans de les 2:30 hores, quan un pescador va alertar que havia trobat un cos surant en la mar. Posteriorment, van traslladar el cadàver a l'Institut de Medicina Legal de València perquè els especialistes en determinaren la identitat i el possible motiu de la mort.

També et pot interessar

stats