Investiguen tres menors d'edat per robatoris a vivendes d'Oliva amb els habitants dins

Els autors sostreien diners en efectiu i diferents efectes personals

Un agent de la Guàrdia Civil
Un agent de la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha localitzat i investiga els autors de dos robatoris amb força a la localitat d'Oliva (Safor). Es tracta de tres persones menors d'edat que accedien a l'interior dels habitatges mentre els propietaris dormien, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

El modus operandi dels autors consistia a saltar el mur perimetral dels habitatges per a, posteriorment, manipular la porta interior i accedir a la vivenda. Els fets van succeir de matinada, mentre els habitants es trobaven dormint a l'interior. Els autors sostreien diners en efectiu i diferents efectes personals; concretament, 700 euros en efectiu, dos ulleres de sol, dos terminals mòbils i una taula de surf. Els agents van obrir una investigació i van identificar i localitzar els tres autors dels robatoris, menors d'edat i de nacionalitat espanyola.

Als tres menors els investiguen per dos delictes de robatori amb força mitjançant escalament en habitatges amb gent dins. Els agents de la Guàrdia Civil han pogut recuperar els dos terminals mòbils —valorats en uns 400 euros— i ja els han retornat als propietaris. Les diligències han sigut lliurades a la Fiscalia de Menors de València.

També et pot interessar

stats