Joaquín Sabina s’acomiadarà de València amb dos concerts al Roig Arena el 2025

La gira per América començarà al febrer i, al maig, tornarà a Espanya, on visitarà 16 ciutats

Cartell promocional de la gira de comiat de Joaquín Sabina
Cartell promocional de la gira de comiat de Joaquín Sabina / Joaquín Sabina

El cantautor Joaquín Sabina actuarà al Roig Arena, el futur recinte multiús de València que impulsa Juan Roig, els dies 9 i 11 d'octubre del 2025 dins de la gira internacional de comiat Hola y Adiós, segons ha confirmat l'organització del pavelló.

La gira arrancarà el maig del 2025 i el músic andalús recorrerà 16 ciutats, entre elles València. Prèviament, la seua gira americana començarà al febrer, durant onze setmanes i recorrerà Mèxic, els Estats Units, Costa Rica, Colòmbia, el Perú, Xile, l'Uruguai i l'Argentina. La gira està acompanyada del llançament d'‘El último vals’, que compta amb la participació del cantant madrileny Leiva en la part musical i els arranjaments; i amb l’ajuda de Benjamín Prado en l’escriptura de la lletra. 

En la seua última cita amb el públic, Sabina va oferir una gira a què acudiren més de 700.000 persones en vora seixanta concerts per una dotzena de països d’Europa i Amèrica. Després d’este èxit “i per la cortesia de no abandonar la festa sense acomiadar-se”, Sabina tornarà a pujar als escenaris amb Hola y Adiós per a saludar una última vegada abans d’abaixar el teló. 

El futur Roig Arena, actualment en obres i que començarà a estar operatiu la segona meitat del pròxim any, ja va anunciar el mes passat un primer concert, el que oferirà el compositor de bandes sonores cinematogràfiques Hans Zimmer el març del 2026. Espanya serà la primera parada de la seua gira europea.

El concert de Joaquín Sabina suposa la segona gran cita de música en directe que acollirà el recinte multiús, que està previst que albergue diferents tipus de competicions esportives, corporatives i culturals amb una capacitat de 20.000 espectadors en mode concert.

Les entrades per als concerts estaran a la venda dilluns 21 d'octubre.

També et pot interessar

stats