Jutgen un guàrdia civil de València acusat d'apropiar-se 164.000 euros de fons públics

Les seccions penals de l'Audiència Provincial de València abordaran també el cas d'un home i una dona acusats d'estafar 650.000 euros amb una firma financera amb seu a Nova Zelanda

Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València / CSIF / À Punt NTC

Un tribunal popular jutja este dilluns un agent de la Guàrdia Civil destinat en la Unitat de Gestió Econòmica de la Comandància de València per apropiar-se, suposadament, més de 164.000 euros de fons públics. La Fiscalia l'acusa d'un delicte continuat de falsedat en documents oficials i un delicte continuat de malversació de cabals públics.

El jurat haurà de determinar si entre 2014 i 2020 l'acusat va apropiar-se estos diners públics generant documents sobre comissions de serveis inexistents al mateix nom o d'altres membres de l'institut armat, abonant en comptes al seu nom les indemnitzacions resultants. Segons l'escrit d'acusació, suposadament va aplicar este mecanisme en 114 ocasions durant el període.

Les seccions penals de l'Audiència Provincial de València veuran esta setmana tres casos de delictes sexuals, dos d'ells comesos sobre menors d'edat i dos casos d'estafa.

Este mateix dilluns la secció quinta de l'Audiència Provincial de València jutja un home i una dona per estafar, suposadament, 650.000 euros a una dotzena d'inversors a través d'una empresa de gestió de productes financers amb seu a Nova Zelanda. La secció primera abordarà el cas d'una dona acusada d'apropiar-se 45.000 euros del compte bancari d'una octogenària a la qual cuidava.

També et pot interessar

stats