L'emergència de sequera per escassetat continua en els sistemes de Palància, Sénia i Marina Alta

S'ha registrat un descens de 20,17 hm³ respecte a la setmana anterior, i el volum embassat ascendeix a 1.529,77 hm³, que representa un 54,06% de la capacitat total

Cartell de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer
Cartell de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer / CHJ

L'informe de la sequera de maig de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) assenyala que la situació d'emergència per escassetat continua en els sistemes Palància - les Valls, Sénia-Maestrat i Marina Alta.

En situació d'alerta estan Millars-Plana de Castelló i Marina Baixa, i en prealerta Serpis i Vinalopó-Alacantí, mentre que en valors de normalitat es troben Alt i Mitjà Xúquer, Alt i Baix Túria, i el Magre.

La falta de pluges provoca que diversos sistemes entren en situació de sequera prolongada, segons indica l'informe de seguiment de la sequera i escassetat corresponent a maig publicat per la CHJ.

Segons el comunicat setmanal de l'estat dels embassaments de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer de dilluns, s'ha registrat un descens de 20,17 hectòmetres cúbics respecte a la setmana anterior, i el volum embassat ascendeix a 1.529,77 hm³, que representa un 54,06% de la capacitat total.

També et pot interessar

stats