L'home detingut a Beniarjó per apunyalar-ne un altre en defensa d'una dona passarà demà a disposició judicial

La dona va denunciar la parella per violència de gènere i al ferit el van traslladar a l'Hospital de Gandia

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil / Shutterstock
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
16 de setembre 2024 - 10:26 Actualitzat: 16 de setembre 2024 - 12:50

L'home detingut este diumenge a Beniarjó (Safor) per apunyalar-ne un altre per a defensar una dona a qui agredien passarà finalment demà dimarts a disposició dels jutjats de Gandia, segons ha pogut confirmar À Punt.

Els fets van ocórrer al voltant de les 4:30 hores de diumenge, quan en un habitatge d'este municipi de 1.800 habitants estaven junts una parella i un amic de tots dos, i es va produir un forcejament entre els dos homes. Pel que sembla, l'amic va defensar la dona de la parella en un cas de violència de gènere. Al presumpte autor de l'apunyalament el van detindre, mentre que la dona va denunciar la parella per violència de gènere. El ferit per arma blanca és un home de 27 anys, a qui van traslladar en una ambulància del SAMU a l'Hospital de Gandia.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 53 idiomes diferents, igual que el correu 016-online@igualdad.gob.es; també es para atenció mitjançant WhatsApp a través del número 600000016, i els menors poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR 900 20 20 10. En una situació d'emergència, es pot telefonar al 112 o als telèfons de la Policia Nacional (091) i de la Guàrdia Civil (062). En cas de no poder cridar, es pot recórrer a l'aplicació ALERTCOPS, des de la qual s'envia un senyal d'alerta amb geolocalització a la Policia.

També et pot interessar

stats