L'incendi d'un palmerar a Sueca provoca una columna de fum que obliga a tallar l'A-38

Els bombers han donat per controlat el foc a primera hora de la vesprada i el tràfic s'ha restablert al voltant de les 15:00 hores

Imatges de l'incendi a Sueca / @VOSTcvalenciana
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
26 de setembre 2024 - 13:15 Actualitzat: 26 de setembre 2024 - 16:32

Un incendi declarat este dijous al matí per causes desconegudes en un palmerar de Sueca (Ribera Baixa) ha obligat a tallar el trànsit l'A-38 en els dos sentits per la falta de visibilitat, ha informat el Servei d'Emergències de la Generalitat. Dos persones han hagut de ser evacuades, segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers de València.

Per a l'extinció de les flames —que s'han declarat al voltant del migdia—, han treballat dos mitjans aeris, quatre dotacions de bombers, dos autobombes i dos unitats de bombers forestals, a més d'un coordinador forestal. El fum ha afectat l'autovia A-38 en els dos sentits, motiu pel qual la Guàrdia Civil ha decidit tallar-la al trànsit, han informat les mateixes fonts.

Fins a la zona s'ha desplaçat una ambulància de suport vital bàsic del SAMU de manera preventiva per si fora necessari per la possible inhalació de fum.

La circulació de l'A-38 en este punt ha estat tallada més de dos hores i, finalment, el trànsit s'ha restablert al voltant de les 15:00 hores d'este dijous. Així mateix, el Servei d'Emergències de la Generalitat ha donat per controlat l'incendi al voltant de les 16:00 hores.

També et pot interessar

stats