Controlat l'incendi forestal declarat a Olocau

En estos moments, continua a la zona una unitat del servei de bombers forestals de la Generalitat per a seguir amb les tasques de refredament

Imatge de les huit de la vesprada del dissabte de la càmera tèrmica municipal que ha permés localitzar ràpidament l'incendi
Imatge de les 20:00 h de dissabte de la càmera tèrmica municipal, que ha permés localitzar ràpidament l'incendi / Ajuntament d'Olocau

El Consorci Provincial de Bombers de València ha informat que l'incendi forestal d'Olocau s'ha donat per controlat esta matinada, cap a les 00:40h. En estos moments, continua a la zona una unitat del servei de bombers forestals de la Generalitat.

Durant tota la nit, cinc unitats de bombers amb tres autobombes han treballat en l'extinció d'este incendi forestal que es va declarar a poqueta nit de dissabte a Olocau, a la comarca del Camp de Túria.

També es van desplaçar per ajudar en els treballs un coordinador forestal i un agent mediambiental, segons informa el Centre Coordinació Emergències.

El foc, que va ser detectat gràcies al sistema de sensors de l'Ajuntament d'Olocau, ha afectat una partida forestal a la zona de la Penyeta Blanca, al parc natural de la serra Calderona, però de moment no se sap la magnitud ni l'abast del foc.

Els bombers van aconseguir perimetrar les flames dissabte i, durant la nit, han prosseguit les tasques de refredament per a donar l'incendi per controlat.

L'avís per risc d'incendis forestals de dissabte era alt a la província de València, segons va informar Emergències de la Generalitat.

També et pot interessar

stats