Marta Iranzo, directora de l'EVAP: “Sense igualtat, la Comunitat Valenciana no tindrà un gran futur”

L'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals de València premia Margarita Parra, Elisabeth Arrojo, Mar Chao, Marta Campo i Amparo Martínez

Les cinc dones guardonades amb els premis EVAP, este dijous de vesprada
Les cinc dones guardonades amb els premis EVAP, este dijous de vesprada / À Punt NTC

L'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals de València (EVAP) ha premiat este dijous cinc dones que han destacat dins del seu sector: la categoria Diversitat ha recaigut en Margarita Parra, química i catedràtica de la Universitat de València (UV); el guardó a la Integritat ha sigut per a la doctora, oncòloga i directora mèdica de Inmoa, Elisabeth Arrojo; el premi a la Professionalitat ha sigut per a Mar Chao, presidenta de l'Autoritat Portuària de València (APV); el de Jove Talent, per a la jutgessa Marta Campo; i, finalment, el premi EVAP que atorguen les 450 sòcies ha sigut per a l'agent d'igualtat i associada la institució, Amparo Martínez.

L'associació, fundada en 2002, fa 22 anys que lliura estos guardons, que volen donar visibilitat a les dones que són un model per al present i per a les futures generacions.

Marta Iranzo, presidenta de l'EVAP, ha destacat que, "sense igualtat, la Comunitat Valenciana no tindrà un gran futur" perquè “la igualtat no és només la nostra lluita, és una reivindicació social". Iranzo ha defés que "en l'escala social de les dones falten escalons", per això cal tindre referents "que ens guien i ens ajuden a avançar”. Iranzo ha afegit que en “qualsevol decisió de qualsevol àmbit ha de preguntar-se: esta decisió ens acosta a una societat més igualitària? Si la resposta no és un rotund sí, hem de replantejar-la".

L'acte d'entrega s'ha celebrat a l'hotel Las Arenas de València i ha comptat amb la presència de destacades autoritats, entre elles, el president de la Generalitat, Carlos Mazón; la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero; consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino; la consellera de Justícia i Interior Salomé Pradas; la vicepresidenta de la mesa de les Corts Valencianes, Gabriela Bravo; la primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament València, María José Ferrer Sansegundo; el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro i altres representants de les principals organitzacions empresarials i sectorials.

També et pot interessar

stats