La millor mona i el millor aparador per al forn de Vicente García
Segons el forner la fórmula de l'èxit és la utilizació de bones matèries primeres i donar temps a la fermentació
Com cada any per aquesta època s'han atorgat els premis del concurs al millor dolç de Pasqua. El guardonat ha sigut el forner Vicent Garcia, que té el forn de pa al barri de Russafa, al cor de la ciutat. Enguany, Garcia ha aconseguit el guardó en les quatre modalitats, és a dir, al millor aparador, millor panou, millor coca de panses i anous i, el més important, a la millor mona de Pasqua.
La mona guanyadora té forma de polp, ja que el forner s'ha inspirat en la pel·lícula d'animació 'Buscant en Nemo'. 18 forns tradicionals de la ciutat de València han participat en aquesta edició del concurs de dolços de Pasqua.
Segons Vicent Garcia la fórmula de l'èxit és la utilizació de bones matèries primeres i donar temps a la fermentació. El forner i pastisser du molts anys treballant el xocolate i enguany l'aparador està ple de formes i colors de la mar. A més, la mona que ha confeccionat té la forma d'un polp, amb uns ulls simpàtics i uns tentacles plens de sucre per a llepar-se els dits.