Mor de manera sobtada un alumne de quart d'ESO d'un col·legi d'Alacant mentre estava a classe

L'estudiant ha rebut una primera assistència al col·legi, que disposa de desfibril·lador, fins que ha arribat l'assistència mèdica, però no han pogut salvar-li la vida

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU / Europa Press

Un alumne de setze anys del col·legi concertat Médico Pedro Herrero d'Alacant ha mort este dilluns de manera sobtada mentre estava a l'aula. L'estudiant ha començat a sentir-se malament, s'ha desplomat i ha rebut una primera assistència al col·legi —que disposa de desfibril·lador— fins que ha arribat l'assistència mèdica. No s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Un equip de psicòlegs de les Unitats Especialitzades d'Orientació (UEO) enviats per la Conselleria d'Educació ha prestat ajuda i suport a l'alumnat i professorat del col·legi. Així ho han apuntat fonts del departament que dirigeix José Antonio Rovira, que han explicat que el succés ha generat "impacte" en el centre educatiu i que fins allí també s'ha desplaçat la inspecció educativa.

Des d'Educació han afirmat que el conseller Rovira s'ha posat en contacte amb la direcció del centre i que ha remés una carta a la família de l'alumne mort per a transmetre les seues condolences.

El centre, a través de Facebook, ha informat la comunitat educativa "amb profunda tristesa" la mort de l'alumne i ha donat el condol a familiars i amics. "Ens unim al dolor de la seua família, companys de curs i professors en estos moments tan difícils", ha lamentat.

També et pot interessar

stats