Mor un home ofegat a la platja del Grau de Moncofa

Es tracta de la segona víctima en 24 hores i la vintena registrada durant el mes de juny en platges i rius valencians 

Platja del Grau de Moncofa
Platja del Grau de Moncofa / À Punt NTC

Un home de 81 anys ha mort ofegat este matí de dissabte a la platja del Grau de Moncofa (Plana Baixa). Es tracta de la víctima número vint que es comptabilitza en les platges i rius valencians este mes de juny, una xifra que contrasta amb les sis víctimes que van morir ofegades el mateix mes de l'any passat. 

A les 09:45 el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat ha rebut una telefonada d'una infermera que es trobava en el lloc dels fets, i que alertava d'un home inconscient que havia sigut trobat surant en l'aigua.

Els serveis d'Emergències hi han mobilitzat una unitat del SAMU, però en arribar els equips mèdics només han pogut certificar la defunció de l'home.

Es tracta de la segona víctima mortal ofegada en les platges valencianes en les últimes 24 hores, ja que este divendres de vesprada es va ofegar un altre home en la platja del Morrongo de Benicarló (Baix Maestrat). No s'havien registrat víctimes a les costes valencianes des del 21 de juny, en una jornada que es va cobrar la vida de quatre persones a Alcalà de Xivert (Baix Maestrat), Piles i Xeraco (Safor), i Elx (Baix Vinalopó).

També et pot interessar

stats