Mor un jove de 21 anys ofegat a la Fuente de los Baños de Montanejos

Des de l'1 de juny, han mort 46 persones en entorns aquàtics valencians

Fuente de los Baños, a Montanejos
Fuente de los Baños, a Montanejos / Turisme Comunitat Valenciana
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
08 de setembre 2024 - 21:09 Actualitzat: 09 de setembre 2024 - 11:30

Un jove de 21 anys ha mort ofegat este diumenge a la Fuente de los Baños, a Montanejos (Alt Millars). El jove estava acompanyat d'amics en el moment dels fets i van ser ells els que van telefonar a Emergències en perdre de vista el jove.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències de la Generalitat va rebre un avís per ofegament a les 17:27 hores. El primer que va arribar al lloc dels fets va ser un metge que, després de fer-li diverses maniobres de respiració cardiopulmonar, només va poder confirmar la mort. És per això que es va decidir desactivar els recursos, com ara un helicòpter amb què estava previst rescatar la víctima.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i l'autòpsia confirmarà la causa de la mort en els pròxims dies.

El jove, segons han indicat fons municipals, era de fora de la població i havia acudit al paratge per a gaudir de la vesprada amb amics. Han sigut ells els que haurien donat l'avís d'alarma quan han notat la seua absència.

Es tracta de la segona persona que mor ofegada en entorns aquàtics valencians per segon dia consecutiu. Este dissabte de matí moria una dona de 56 anys en una piscina de l'Eliana (Camp de Túria). Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat del SAMU, però només va poder confirmar la mort de la dona. Amb esta última víctima, des de l'1 de juny ja són 46 les persones que han mort en entorns aquàtics valencians des de l'inici de l'estiu.

També et pot interessar

stats