Troben morta una parella a l’interior de la seua vivenda incendiada, a Dénia

Els bombers han rebut l'avís aquest divendres, però sembla que el foc es va originar fa dies. La policia no descarta que l'incendi haja sigut accidental

Vivenda d'una urbanització de Dénia, en la qual s'aprecien els efectes del fum, on han localitzat morta la parella
Vivenda d'una urbanització de Dénia, en la qual s'aprecien els efectes del fum, on han localitzat morta la parella / À Punt NTC

Els bombers han trobat un home i una dona, de 70 a 80 anys, morts a l’interior de la seua vivenda incendiada, en una urbanització de Dénia, segons han confirmat fonts del Consorci de Bombers d’Alacant. Les víctimes, originàries del Regne Unit, han mort inhalació de fum.

Segons les primeres informacions, sembla que l’incendi es va originar fa uns dies, però no ha sigut fins a aquest divendres, cap a les 11 menys quart del matí, quan els bombers han rebut l’avís. Ha sigut una veïna qui ha alertat aquest matí que els vidres del domicili de la parella, encara per identificar, estaven negres i ha indicat que a la casa vivien dues persones, segons han detallat fonts policials.

En arribar a l’adossat de la urbanització Club Belén de la capital de la Marina Alta, els bombers han localitzat els cadàvers a l'interior. Dins, segons han apuntat els bombers, l'habitatge estava afectat per les flames. Fonts de la Policia Nacional han informat a Europa Press que es tracta d'un possible incendi accidental i han avançat que han obert una investigació per a esclarir les circumstàncies del succés.

La policia científica del Cos Nacional de Policia i els bombers investiguen les causes del succés i l'alçament dels cadàvers ha sigut a primera hora d'aquesta vesprada, després de personar-se la comitiva judicial.

També et pot interessar

stats