Mor una senderista de 34 anys quan feia una ruta per un paratge d’Alfondeguilla

La jove, veïna de la Vall d’Uixó i que practicava habitualment esports de muntanya per la zona de la Fonteta Marc, no presentava signes de violència

Els bombers del Consorci de Castelló, junt a les forces de seguretat i familiars de la jove es van mobilitzar per a localitzar el cos de la jove
Els bombers del Consorci de Castelló, junt a les forces de seguretat i familiars de la jove es van mobilitzar per a localitzar el cos de la jove / Consorci de Bombers de Castelló

Han trobat morta una senderista de 34 anys de la Vall d’Uixó aquesta matinada al terme d’Alfondeguilla, segons han confirmat fonts de l’Ajuntament d’aquesta població. El cos es va trobar a la zona de la Fonteta Marc d’aquest municipi de la Plana Baixa pels familiars que participaven, juntament amb les forces de seguretat i els bombers, en el dispositiu de cerca que es va activar en fer-se de nit i constatar la família que no havia tornat a casa.

El cos de la jove, que habitualment practicava esports de muntanya i que coneixia aquesta zona forestal, no presentava signes de violència, de manera que fonts pròximes al cas no descarten que haja mort a causa d’un accident. L’autòpsia haurà de concretar ara les causes precises de la mort.

Aficionada als esports de muntanya

L’esportista, integrant del club esportius de Muntanya i escalada Xibeca d’Alfondeguilla, eixia habitualment a practicar esport per la zona on ha perdut la vida, un paratge que es troba a 600 metres de l’Arquet, un espai verd molt conegut i concorregut per esportistes d’Alfondeguilla.

Dimarts, cap a les cinc de la vesprada, la jove, com feia moltes vegades, es va dirigir a aquest paratge, però en fer-se fosc i no tornar a casa, els familiars van avisar les forces de seguretat i es van desplaçar fins a aquest espai natural que està a pocs quilòmetres de la Vall d’Uixó, població on residia la víctima.

Tot i els intents dels serveis sanitaris que s'hi van desplaçar per a reanimar-la, no van poder fer res per a salvar-li la vida i els bombers únicament van poder rescatar el cos des del punt on es trobava, com apunten des del Consorci de Bombers de Castelló.

També et pot interessar

stats