Morella demana que es reduïsca el consum d’aigua al màxim possible

Els nivells dels pous que proveeixen el municipi actualment estan sota mínims

Dades Pou Carcellera Morella
Dades Pou Carcellera Morella / Ajuntament de Morella

A conseqüència de l'increment imparable del consum del dipòsit general de Morella (els Ports) durant les últimes setmanes, els nivells dels pous que proveeixen el municipi actualment estan sota mínims (com mostra la gràfica adjunta). Així, es comença a apreciar terbolesa, ja que els pous no poden extraure tota l'aigua necessària per al consum actual.

Per estos motius, l’Ajuntament de Morella recomana a la població que evite beure aigua de la xarxa de proveïment fins a un pròxim avís. Al mateix temps, es demana que es reduïsca el consum d'aigua al màxim possible. Així ho ha demanat a través de l’empresa pública Aigües de Morella, en un comunicat.

Durant tot el cap de setmana continuaran els treballs de posada en funcionament del sondeig del nou pou de Colomer IV, després que s'haja hagut de reparar la instal·lació per problemes a la bomba i canalització. La principal dificultat resideix en el fet que cal extraure aigua (analitzada i certificada de gran qualitat) a més de 550 metres de profunditat.

També et pot interessar

stats