Dos morts a les Coves de Vinromà i l'Olleria en accidents de trànsit este cap de setmana

Nou persones han perdut la vida en les carreteres espanyoles entre dissabte i diumenge, entre ells quatre motoristes i un vianant

Imatge d'un recent accident mortal a les carreteres valencianes
Imatge d'un accident mortal recent a les carreteres valencianes / X: @BombersDipcas

Nou persones, dos d'elles a la Comunitat Valenciana, han perdut la vida en dos accidents de trànsit a la carretera aquest cap de setmana, tots ells en vies secundàries. Entre les víctimes hi havia quatre motoristes i un vianant. Segons informa este dilluns la Direcció General de Trànsit (DGT), els sinistres mortals han sigut set eixides de la via, una col·lisió i un altre atropellament a vianant.

El divendres a la vesprada no va haver-hi cap mort, mentre que la jornada del dissabte va deixar tres morts en altres punts sinistres i el diumenge sis morts en el mateix nombre d'accidents. Els nou sinistres mortals han tingut lloc en les Coves de Vinromà (Plana Alta), l'Olleria (Vall d'Albaida), Campos (Balears), Sant Pere de Ribes i Sitges (Barcelona), Bolaños de Calatrava (Ciudad Real), Ardales (Màlaga), Cantavieja (Terol), i Calera i Chozas (Toledo).

A les Coves de Vinromà la víctima mortal és una dona jove de 25 anys que va morir de matinada en un accident a la CV-129. La dona anava en el vehicle sinistrat acompanyada per un home de 50 anys, que ha resultat ferit. Està ingressat a l'Hospital General de Castelló amb diversos politraumatismes. 

D'altra banda, a l'Olleria un motorista de 28 anys va morir en un accident a la CV-60 després de caure de la moto per causes que es desconeixen. 

Des de principi d'any, ja han perdut la vida 895 persones a la carretera. Setembre va tancar amb 101 morts, un més que en el mateix mes de l'any passat, mentre que en els primers sis dies d'octubre han mort 15 persones.

També et pot interessar

stats