Un dels dos conductors morts en el xoc frontal a Senija anava en sentit contrari per l'autopista

En l'accident també va morir un altre conductor de 72 anys i va resultar ferida amb policontusions una parella que viatjava en un segon vehicle sinistrat

Accident de trànsit a Benissa
Un dels dos vehicles implicats en l'accident de trànsit que va causar dues víctimes a Senija / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
16 de gener 2024 - 20:45 Actualitzat: 17 de gener 2024 - 12:31

Un dels dos vehicles que van col·lidir frontalment en l'accident d'aquest dimarts a l'AP-7, entre Senija i Benissa, en el qual van morir els dos conductors, de 84 i 72 anys, anava en sentit contrari, segons han confirmat fonts de la investigació.

El sinistre va ocórrer poc abans de les set de la vesprada a l'autopista en sentit Múrcia, i el conductor que circulava per motius no confirmats en direcció contrària era el de 84 anys. L'altre conductor, de 72, va perdre la vida a conseqüència del colp. Quan van arribar els mitjans sanitaris només van poder certificar la mort.

Les dues víctimes eren els únics ocupants dels vehicles, un cotxe i una furgoneta, encara que en l'accident es va veure implicat un tercer vehicle en el qual anava una parella, una dona de 64 anys i un home de 65, que van resultar ferits amb policontusions i van ser traslladats fins a l'Hospital de la Vila Joiosa.

El sinistre va obligar a tallar la circulació de l'AP-7 en sentit Alacant. A més, en direcció a València es va tallar el carril esquerre, segons va detallar la Direcció General de Trànsit. Els vehicles es van redirigir per la Nacional 332, un fet que va ocasionar cues llargues. La vesprada de dimarts es va convertir en una vesprada negra a les carreteres valencianes. A més de les dues víctimes del xoc frontal a la Marina Alta, un altre home va morir atropellat també a l'AP-7, però a l'altura de Sagunt, quan un camió el va atropellar quan maniobrava perquè tenia el vehicle avariat.

També et pot interessar

stats