Municipis de nord a sud de la Comunitat Valenciana viuen la final de l'Eurocopa en pantalla gran

Altres sectors econòmics també es beneficien de l'arribada de la selecció espanyola a la final

Instal·lació d'una pantalla gegant a Moncofa
Instal·lació d'una pantalla gegant a Moncofa / À Punt NTC

Caixes amunt i avall, preparació de les estructures i instal·lació de les antenes. Són les imatges més repetides en multitud de municipis de nord a sud de la Comunitat Valenciana, que estan deixant este diumenge a punt les pantalles gegants perquè la gent puga viure al màxim la final de l'Eurocopa que enfronta a la nit la selecció espanyola i l'anglesa.

El telèfon de les empreses encarregades de la instal·lació va començar a sonar sense descans després de la victòria de la roja contra França. "Des del dilluns ha sigut un poc una bogeria, pel telèfon i pels nervis, perquè este diumenge tenim una pressió important", diu Vicente Vergara, gerent de Verevents.

Però contractar pantalles d'este tipus no ha sigut gens fàcil per a les administracions. Des del sector critiquen la falta de previsió de molts consistoris i la dificultat de trobar personal qualificat.

A estes pantalles cal sumar altres serveis com l'animació musical, els pintacares o la pirotècnia. Noranta minuts de futbol que beneficien molts sectors econòmics. I és que si esta nit la selecció espanyola s'endú la copa, de segur que tindran més d'un motiu per a celebrar la victòria.

També et pot interessar

stats