Les obres de la ZBE al carrer Navarra de Castelló de la Plana acabaran en tres mesos d’antelació

Dels 26 carrers que s’han d’adequar al projecte de la ZBE, 10 ja estan acabats i 8 més estan en obres

Obres de la Zona de Baixes Emissions en la calle Navarra
Obres de la zona de baixes emissions en el carrer Navarra / Ajuntament de Castelló de la Plana

El regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, ha destacat este dijous que s'ha aconseguit accelerar significativament les obres de la zona de baixes emissions (ZBE) al carrer Navarra fins al punt que estarà asfaltada quasi tres mesos abans del que estava previst, fet que permetrà iniciar els treballs en altres punts “minimitzant al màxim les molèsties als veïns”.

Toledo ha fet balanç positiu del progrés de les obres de la ZBE després de mantindre una trobada in situ amb els comerciants d'este carrer per a donar compte de l'avanç de les obres, així com resoldre els seus dubtes i les inquietuds, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Sobre este tema, ha assenyalat que “part important” del projecte de ZBE és informar prèviament el veïnat, comerços i associacions perquè tinguen tots els detalls de primera mà i coneguen totes les característiques del projecte. Per això, la setmana vinent es reunirà amb els comerciants del carrer de Sant Félix.

El regidor també ha destacat que amb l'acurtament de terminis al carrer Navarra, al setembre es procedirà al condicionament de les jardineres, juntament amb la instal·lació del mobiliari urbà i la instal·lació de la zona de jocs infantils.

També et pot interessar

stats