Ouigo demana disculpes per no haver deixat pujar al tren una dona amb quatre fills que viatjava cap a València

La companyia ferroviària francesa assegura que a partir d'ara deixarà viatjar persones adultes amb més de dues criatures

Tren d' Ouigo al costat d'un AVE de Renfe
Tren de Ouigo al costat d'un AVE de Renfe / Efe

Ouigo ha demanat disculpes públicament aquest dimecres després d’impedir una dona embarcar en un dels seus trens amb quatre fills a causa d'un malentés amb una de les seues polítiques. La companyia ferroviària francesa assegura que ara deixarà viatjar persones adultes amb més de dues criatures. 

Dimarts passat, l'operador de trens d'alta velocitat va impedir a una dona i els quatre fills entrar en el servei que partia de l'estació de Madrid-Chamartín Clara Campoamor amb destinació València Joaquim Sorolla.

La tarifa superreduïda de xiquet que Ouigo ha oferit en el mercat espanyol té una limitació de dos xiquets per cada bitllet d'adult, tanmateix, això no implica que s'impedisca l'accés al tren a totes les persones que compren els bitllets, independentment de la seua edat.

Per tant, l'empresa va malinterpretar aquesta política, tot i que els xiquets també tenien els seus bitllets comprats, en considerar que es limitava el viatge a dos xiquets per adult. "La companyia està encantada que totes les famílies viatgen amb Ouigo, independentment de la seua composició i nombre de membres", han aclarit des de l'operador.

També et pot interessar

stats