Passen a disposició judicial els sis turistes detinguts per violació grupal a Mallorca

Tant els joves, que tenen entre 21 i 23 anys, com la víctima, estaven de vacances a l’illa

Els sis turistes alemanys detinguts per presumpta agressió sexual passen a disposició judicial a Palma
Els sis turistes alemanys detinguts per presumpta agressió sexual passen a disposició judicial a Palma / Miquel À. Borràs (Efe)

Els sis turistes detinguts aquest dijous per la presumpta violació grupal a una jove en un hotel de Platja de Palma han passat a disposició judicial aquest dissabte.

Dijous de matinada, la Policia Nacional va detindre a Palma sis homes, d'entre 21 i 23 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual, segons ha informat el cos policial en un comunicat.

La investigació dels fets es va iniciar la mateixa matinada quan la policia va rebre una telefonada que alertava que en un hotel de Platja de Palma es trobava una jove que manifestava haver sigut agredida sexualment per part d'un grup de joves.

Quan es van personar al lloc, els agents van entrevistar la víctima i unes amigues seues, que van explicar als policies que es trobaven de vacances a Mallorca i que la seua amiga havia conegut un xic amb el qual va anar voluntàriament a l'hotel on ell s'allotjava.

En arribar a l'establiment hoteler, no els van permetre pujar a l'habitació, per la qual cosa es van dirigir a un altre hotel en el qual s'allotjaven diversos amics de l’home. Una vegada a l’habitació, van accedir, en un primer moment, altres dos amics del jove, i, posteriorment, altres tres homes més. Quatre d'ells van forçar la víctima a mantindre relacions sexuals, una agressió sexual que un dels detinguts va gravar amb un telèfon mòbil.

Més tard, la jove es va refugiar al bany de l'habitació fins que un dels joves li va reconéixer que "s'havien ultrapassat amb ella", la va tranquil·litzar i la va convéncer per a acompanyar-la a l'hotel on es trobaven les seues amigues. Una vegada amb elles, va demanar ajuda a la Policia Nacional, moment en el qual van arribar les patrulles policials.

Després de recaptar tota la informació sobre el succés i els implicats, els agents es van desplaçar fins a l'hotel on es va produir l'agressió. Amb l'ajuda del personal de l'hotel, van localitzar i detindre els sis joves que haurien participat en l'agressió sexual. De manera paral·lela, una ambulància va traslladar la jove a l'hospital de referència a Palma, on es va activar el protocol per a víctimes d'agressió sexual.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de les investigacions. Els agents van intervindre diversos telèfons mòbils i en un d'ells es va localitzar un enregistrament dels fets.

També et pot interessar

stats