Personal de l’Hospital Baix Segura d’Oriola denuncia una agressió a una professional sanitària

Asseguren que no poden permetre que la violència s’instal·le en els seus centres de treball

Hospital El Baix Segura d'Oriola
Hospital El Baix Segura d'Oriola / GVA

La junta de personal de l’Hospital Baix Segura d’Oriola ha convocat este divendres una concentració en repulsa de “l'agressió covarda” patida este dimecres per una professional sanitària que exercia el seu treball “amb professionalitat i dedicació”. 

Exigeixen respecte i seguretat per a tots els professionals sanitaris. “No podem permetre que la violència s’instal·le en els nostres centres de treball”, asseguren.

Per això convoquen tot els treballadors i pacients del centre, familiars i ciutadans en general a les 12:00 davant de la porta principal del centre sanitari. 

Sanitat condemna l'agressió

La Conselleria de Sanitat ha expressat el seu “rebuig” i “més rotunda condemna” a l'agressió, en l'exercici de les seues funcions, a una facultativa del departament de salut d'Oriola, segons han assenyalat fonts del departament.

A través del servei de prevenció de riscos laborals i del servei jurídic del departament de salut d'Oriola, Sanitat ha oferit assessorament i assistència jurídica a la facultativa, que va patir l'agressió este dimecres i ja ha rebut l'alta.

Així mateix, el departament dirigit per Marciano Gómez sol·licitarà a l'Advocacia de la Generalitat la personació de la Generalitat com a acusació particular en el procediment, tal com preveu el Pla Integral de Prevenció de les Agressions en l'Entorn Sanitari de la Conselleria de Sanitat.

També et pot interessar

stats