Dos persones detingudes després de contractar una alarma per a una vivenda que havien ocupat

Els fets van ocórrer a la ciutat d'Alacant i els ara arrestats acumulaven un deute amb l'empresa de seguretat de 968 euros

Jefatura de la Policia Nacional a Alacant
Comissaria de la Policia Nacional a Alacant / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut un home i una dona com a presumptes autors d'un delicte d'usurpació d'estat civil i estafa. Havien contractat un servei d'alarma en una empresa de seguretat per a un habitatge que havien ocupat prèviament usurpant la identitat d'un home de 76 anys que es trobava prostrat al llit a causa d'una malaltia terminal i que va acabar morint.

Els familiars del mort van ser els que van informar la Policia Nacional perquè l'empresa de seguretat que gestionava el servei d'alarma contractat els reclamava un deute de 968 euros, segons ha informat este dijous en un comunicat l'ens policial. Els familiars de la víctima morta van relatar que, després de fer gestions amb esta empresa, van descobrir que s'havia utilitzat la identitat del familiar per a contractar un servei d'alarma en un habitatge situat a la zona nord d'Alacant.

Pel que sembla, van contractar l'alarma quan encara vivia la persona a qui li havien usurpat la identitat, un home de 76 anys que estava prostrat al llit a causa d'una malaltia terminal. Quan va morir, el deute va passar als familiars. Els agents de policia judicial de la comissaria d'Alacant-Centre van investigar el cas i van esbrinar que l'habitatge per al qual s'havia contractat l'alarma l'havien ocupat un home i una dona, tot i que s'havien desplaçat a un altre habitatge del mateix edifici. Finalment, els van localitzar i els van detindre com a presumptes responsables dels delictes d'estafa i usurpació d'estat civil.

Els detinguts, un home i una dona, de nacionalitat espanyola i de 23 anys, van ser posats a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Alacant.

També et pot interessar

stats