La Plataforma per la Reversió de l'Hospital Universitari del Vinalopó es reuneix amb la ministra de Sanitat

Este dissabte han organitzat una manifestació a Elx que acabarà amb una cadena humana per a envoltar el centre hospitalari

Manifestació este dimecres davant de les Corts
Manifestació este dimecres davant de les Corts / Plataforma per la reversió de l'Hospital del Vinalopó

La Plataforma per la Reversió de l'Hospital Universitari del Vinalopó, a Elx, es reunirà este dijous a Madrid amb la ministra de Sanitat, Mónica García. Este és l'últim departament de salut de gestió privada a la Comunitat Valenciana, sota Ribera Salud, després de la recent reversió de l'Hospital de Manises i el de Dénia.

Esta plataforma ha agraït a García "el camí iniciat per a blindar la sanitat pública amb la proposta de llei de la gestió pública del sistema sanitari", norma que esperen que prospere "amb totes les garanties". En esta línia han plantejat la possibilitat de judicialitzar la pròrroga de la concessió de l'Hospital Universitari del Vinalopó en cas que la Generalitat la porte a terme, ja que asseguren que "no hi ha informes ni auditoria que l'avalen".

D'altra banda, este dissabte han organitzat una manifestació a Elx que acabarà amb una cadena humana per a envoltar el centre hospitalari. En eixe context, Teresa Boix, crevillentina integrant de la plataforma, ha animat la ciutadania a acudir a la manifestació, que eixirà a les 10 del matí des de les Xemeneies per a arribar a l'hospital.

La plataforma ha comunicat que ja ha arreplegat unes 10.000 signatures des que es va crear, ara fa tres mesos.

També et pot interessar

stats