On ha plogut més en les últimes hores a la Comunitat Valenciana?

Algunes localitats de la Plana Alta, l'Alt Maestrat i els Ports han registrat més de 40 l/m²

La plutja este dimarts a Ontinyent (la Vall d'Albaida)
La plutja este dimarts a Ontinyent (Vall d'Albaida) / Fran Mollà

La Comunitat Valenciana es troba en avís per riscs meteorològics per pluja i tempestes. L'alerta nivell taronja per tempestes es troba activa a tota la província d'Alacant i l'interior sud i litoral sud de València.

El Centre de Coordinació d'Emergències mantindrà els avisos vigents per a tot el dia de hui.

La primera gota freda de l'estiu va arribar ahir primer a l'Alt Maestrat i els Ports, on es van registrar fortes precipitacions.

Segons ha informat hui l'Associació Valenciana de Meteorologia (Avamet), la pluja ha superat els 40 l/m² en diversos punts de la Plana Alta, els Ports o l'Alt Maestrat.

Alguns d'estos punts han sigut la Serra d'en Galceran (Plana Alta), amb 62 l/m²; Olocau del Rei (Ports), amb 44,2 l/m²; Culla (Alt Maestrat), amb 44 l/m²; i Atzeneta del Maestrat (Alt Maestrat), amb 40,8 l/m².

També s'han registrat fortes precipitacions a Benassal (Alt Maestrat), on han caigut fins al moment 38,8 l/m²; a Cocentaina (Comtat), 38,6 l/m²; a Vilar de Canes (Alt Maestrat), 38; a la Serratella (Alt Maestrat), 37,6 l/m²; a Montanejos (Alt Palància), 37,4 l/m²; o a Cirat (Alt Millars), 36 l/m².

També s'han registrat fortes precipitacions a Alcoi (Alcoià), amb 25,5 l/m²; Ontinyent (Vall d'Albaida), amb 24 l/m²; el Genovés (Costera), amb 23,2 l/m²; l'Olleria (Vall d'Albaida), 23,2 l/m²; o Sueca (Ribera Baixa), amb 21,6 l/m².

Fortes precipitacions al litoral

La pluja s'ha fet notar a la costa, on alguns municipis han superat els 20 l/m², com Dénia, on s'han registrat 34,5 l/m², o a Xàbia, amb 19,2 l/m².

També et pot interessar

stats